Grander Waterverlevendiging
  Seagull Waterzuiveraars
  Oxywell Water met zuurstof
    Thema Zuurstofwater
    De voordelen
    Het geheim van het Leven ontdekt
    OXY-SET (standaard) in twee maten
    OXY-SET 1 Ltr (glas)
    Minipatroon
    Vulstation
    Groot patroon

  Producten in onze Webshop

 

Oxywell water met zuurstof
    Het geheim van het Leven ontdekt

Eenderde van de inwoners van ons land kampt met een zuurstoftekort in het weefsel. Dit kan leiden tot vermoeidheid, futloosheid, uitputtingsverschijnselen en een grotere vatbaarheid voor verschillende ziektes.

De belangrijkste oorzaak van dit zuurstoftekort is veroudering van de celmembranen door een ongezonde leefwijze, te weinig beweging, slechte voedingsgewoonten, roken en het gebruik van (te veel) alcohol. Ook stress kan in belangrijke mate bijdragen aan situaties waarbij de celstofwisseling in ons lichaam wordt verstoord.

Zuurstof hoeft niet alleen per se door de ademhaling of via de huid te worden toegevoerd, we kunnen het ook door middel van met zuurstof verrijkt water drinken. Met zuurstof verrijkt water verbetert het zuurstofaandeel in de cellen en zorgt tevens voor een beter zuurstoftransport naar het bloedplasma en de bloedlichaampjes. Daardoor wordt het ontstaan van een hypotoxische omgeving verhinderd.

De perorale zuurstoftherapie, zoals deze methode wordt genoemd, werkt als een ”extra long”. De celenergie wordt vergroot en de algehele vitaliteit en werkzaamheid van enzymen wordt ondersteund. Dankzij het OXYWELL water worden in het lichaam voedingsstoffen (bijvoorbeeld vitamines) optimaler gebruikt en verontreinigingen uit alle organen en cellen verwijderd.

Driehonderd milliliter OXYWELL water heeft dezelfde werking als een duurloop van een halfuur. Door met zuurstof verrijkt water te drinken wordt oxidatiestress tegengegaan: sterker nog, dit water stimuleert het immuniteitssysteem op dezelfde wijze als een lichte vorm van sportbeoefening, zoals door artsen steeds wordt aangeraden. Oververzadiging van het organisme met zuurstof is niet mogelijk.

Ook iemand die helemaal gezond is voelt zich na het regelmatige gebruik van OXYWELL water fris en fit en beschikt over hernieuwde levenskracht. OXYWELL water vergroot het antioxiderend vermogen met ongeveer 27% en kan met zeer grote waarschijnlijkheid het verouderingsproces verlangzamen waardoor ook minder antioxidanten hoeven te worden ingenomen (vitamine A, C, E, zink, seleen, mangaan en andere).


Met het zuurstofwater kunt u, uw levenskwaliteit verhogen:

meer welbevinden meer welbevinden
     
meer vitaliteit meer vitaliteit
     
meer prestatievermogen meer prestatievermogen
     


zuurstofwater eveneens een verjonging elixer!